Aangenaam, wij zijn het gezicht achter Recruitz-on!

We kijken een beetje boos hé? Dat komt omdat we niet zo van poseren houden. We houden er wél van om jou op weg te helpen met je recruitment marketing!

Vanuit onze gedeelde achtergrond in marketing, sales en recruitment, is enige tijd geleden het idee voor Recruitz-on ontstaan.

Met het vervullen van vacatures als prioriteit maar daarnaast óók het verbeteren van de candidate journey en het verbeteren van de (online)zichtbaarheid van werkgevers. Het ‘spelen’ met marketing om tot een succesvol recruitmentproces te komen is bij veel organisaties een onderbelicht en onbekend onderwerp. Eeuwig zonde wat ons betreft en, niet nodig!

Ons team brengt samen een enorme schat aan ervaring en kennis mee. We weten waarover we praten omdat we allemaal meerdere kanten van het recruitment -en marketing vak hebben ervaren. We weten wat werkt maar ook wat voor jou, als werkgever, belangrijk is om tot de juiste afweging te komen. Benieuwd naar wie we zijn? Klik op de desbetreffende foto en lees waar wij blij van worden!